ETUSIVU     INFO     LIPUT     AIKATAULU     YHTEYS    

Info


Dark River Festival järjestetään tänä vuonna 10-11.8.2018. Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan ampumahiihtostadion. Metelimusiikin ystäville on siis jälleen luvassa supersize-annos tukevaa rytöä ja rätkettä!

Dark River Festivalin tunnusmerkkejä ovat läpi vuosien olleet hyvä ja rento meininki, sekä laadukas ja alati kasvava bänditarjonta. Kutsummekin teidät, rakkaat ystävämme, tekemään kanssamme kymiläistä rock-historiaa.

Pääsyliput


Liput voi tilata lippupalvelusta tai ostaa portilta.
Lippupalvelu 2pv 36€ 1pv 22€
Portilta 2pv 40€ 1pv 25€

Muuta tietoa lipuista


Eläkeläiset:
Eläkeläiset pääsevät alueelle ilmaiseksi sisään, jos henkilöllä on esittää Kelan antama todistus eläkkeestä.

Lapset:
Alle 7v. lapset pääsevät alueelle ilmaiseksi lipullisen vanhemman seurassa. Emme suosittele pienten lasten alueelle tuomista. Muista suojata lasten(kin) kuulo.

Pyörätuoli/näkövammaiset kävijät:
Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään.

Festarikyyti


Kuljetukset tämän vuoden Dark River -alueelle hoitaa Nortamaa Oy. Kyytiauto ajaa non-stoppina Kotkan Pikku PRKL:een ja Honkalan väliä, pysähtyen matkalla ainoastaan Sam's Pubin yläpihalla. Kyyti maksaa 5€ /suunta.

Aikataulu PERJANTAI:

Ensimmäinen kuljetus Kotkasta (Pikku PRKL) klo 15:00
Viimeinen kuljetus Honkalasta (Dark River Fest) klo 00:30

Aikataulu LAUANTAI:

Ensimmäinen kuljetus Kotkasta (Pikku PRKL) klo 13:00
Viimeinen kuljetus Honkalasta (Dark River Fest) klo 00:30Festivaali-info


Varsinainen tapahtuma on ikärajaton. Anniskelualueelle on K-18 ikärajoitus. Koska rock-festivaalin järjestäminen on luvanvaraista toimintaa, ei omia alkoholijuomia saa tuoda porttien sisäpuolelle. Anniskelualue sen sijaan tarjoaa monenlaista virkistystä janoisille. Alaikäisille, sekä muillekin festivaalivieraille, on varattu myös kahviotyyppinen teltta pahimman nälän ja janon sammuttamiseen.

Alueelta löytyy vesipiste, josta saa puhtoista vesijohtovettä ilman maksua. Oman tyhjän muovipullon tuominen alueelle on tätä tarkoitusta varten sallittu. Järjestysmiehillä on oikeus tarkistaa pullon sisältö tapahtuman aikana. Järjestysmiehillä on oikeus tarkistaa myös festivaalivieraiden reput ja muut kantamukset. Reput ja muut suuremmat kantamukset suositellaan kuitenkin jättämään narikkaan. Narikan hinta on 2 euroa.

Jos sateenuhka festivaalipäivänä on ilmeinen, kannattaa mukaan varata sadetakki. Sateenvarjon tuominen alueelle on kielletty.

Pelastussuunnitelmassa ja pelastusviranomaisen ohjeistuksen mukaan avotulen teko kaikissa muodoin leiriytymisalueella kielletty. Tämän on myös maanomistaja kieltänyt. Jos metsäpalovaroitus ei ole voimassa, niin sallittakoon kertakäyttögrillit tai pallogrillit. Mutta vain jos ei ole palovaaraa.

Muistathan varata riittävästi käteistä rahaa. Festivaalialue sijaitsee keskellä kukkeinta maaseutua, eikä mahdollisuutta maksukorttien käyttämiseen ole kuin anniskelualueella.

Festivaalialue sijaitsee Kotkan Laajakoskella, Honkalan ampumahiihtostadionilla. Kun navigaattoriin kirjoittaa "Kotka Honkalantie", eksymisen vaaraa ei ole. Sama karttamuodossa:


Majoittuminen


Dark River Festivalilla ei ole varsinaisia omia majoitusjärjestelyitä. Paikan päällä on kuitenkin osoitettu paikka leiriytymiseen joko telttaillen tai asuntovaunulla. Paikan päälle leiriytymisessä on kuitenkin otettava huomioon, että lähistöllä on sekä siunauskappeli että asutusta. Kaikenlainen häiriökäyttäytyminen on siis paitsi paheksuttavaa, myös kiellettyä.

Autoille on festivaalialueen välittömässä läheisyydessä runsaasti parkkitilaa.

Hotellimajoitusta haluaville suosittelemme vaikkapa seuraavia majoitusliikkeitä:
Hotelli Cumulus, Karhula (puh. 05 269 3100)
Hotelli Karhu, Karhula (puh. 05 210 3100)
Sokos Hotelli Seurahuone, Kotka (puh. 010 782 1000)
Hotelli Merikotka, Kotka (puh. 05 215 222)

Kamerat/Kuvaaminen & Press


Ammattimaisten järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja muiden tallennusvälineiden tuominen alueelle on kielletty. Tämä johtuu siitä, että Dark River Festival on sitoutunut kunnioittamaan artistien tekijänoikeuksia.

Median ja musiikkialan ammattilaisten akkreditointi tapahtuu festivaalitoimistossa. Pakolliset ennakkohakemukset on lähetettävä osoitteeseen darkriver.festival (at) gmail.com.

Pressipassista ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti, samassa yhteydessä lähetetään bändikohtaiset ohjeet ja lisäinfo. Ilman pressipassia ja asianmukaista lupaa kuvaaminen, sekä annettujen ohjeiden noudattamatta jättäminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa festivaalialueelta poistamiseen.


Töihin festareille?


Omaatko järjestyksenvalvojakortin? Onko ensiaputyö sinulle tuttua (EA1/EA2)? Oletko suorittanut hygieniapassin? Haluatko yövahdiksi tai rakennus- ja siivouspartioon? Yhteydenotot osoitteeseen darkriver.festival (at) gmail.com. Kuvaile lyhyesti mitä osaat ja mikä kiinnostaa. Muista myös puhelinnumero josta sinut voi tavoittaa.


Myyntipaikat


Dark River Festival vuokraa myyntipaikkoja edulliseen hintaan kiinnostuneille. Hakemukset voi laittaa osoitteeseen kai.mussalo (at) gmail.com.

RIEMUKASTA FESTARIA!!!